23 de novembre, 2006

Per redactar una entrada en aquest bloc.
Hi ha dues formes d’escriure en qualsevol bloc: la primera és fer un comentari a qualsevol entrada (escrit, document individual que sol dur títol), açò té per finalitat “comentar” algun aspecte de l’escrit que l’autor inicial ha deixat. D’aquesta manera ampliem el seu punt de vista i demostrem interés pel que ha escrit. S’accedeix a comentar pitjant en la base de cada entrada o escrit sobre la paraula “comentaris”.

L’altra manera és redactant les mateixes entrades principals cadascun dels convidats a fer-ho en un bloc. A mesura que us inscriviu com a convidats tot donant un correu electrònic personal, un nom d’usuari -que poseu en el vostre perfil- i una clau d’accés, podreu accedir directament a participar en la redacció de les entrades. Al marge superior esquerre del bloc teniu “acceder”. Pitgeu damunt i us apareix nova pàgina sol·licitant nom d’usuari i contrasenya. Utilitzeu aquelles amb què vos heu inscrit en aquest bloc i rere omplir els buits, pitgeu “entrada”. Una nova pàgina apareix, allí haureu de pitjar a l’esquerra, sobre “nueva entrada”, fins al punt que s’obrirà el full en blanc on escriureu el que vulgueu. No oblideu posar títol al vostre text i amb punt i a part (usant les cometes del quadre de dalt) escriviu la vostra col·laboració. En acabar, no cal signar, pitgeu al quadret taronja de baix “publicar” i ja estarà llest perquè tots el puguem llegir.

Recordeu que només podeu gestionar, retocar, esborrar, corregir les vostres pròpies publicacions, no les altres. I el professor és l’administrador de totes, de manera que podrà accedir a corregir el que escrigueu. A classe en parlarem avui per a esbrinar la utilitat d’aquesta eina. Confie que ens aprofite la nova pissarra electrònica.