13 de juliol, 2008

L'examen d'abril, per a treballar-lo.


Ara que els cursos d'estiu de capacitació estan arribant a la fi, molts de vosaltres us presenteu al D que complementa el nivell superior. Si a més us falta superar aquest i no teniu el darrer model d'examen del mes d'abril, podeu obtenir-lo ací. Estaria bé que abans de tancar el mes, us animàreu a redactar alguns dels tres textos proposats en la prova. Podríeu compartir-los amb la resta en la secció de "comentaris" a aquesta entrada o post. Deixeu els vostres textos de 350 paraules ací, i els comentarem entre tots. Sort per al 15 o per a setembre.


Descarrega'l pitjant ací >>> Examen d'abril, nivell superior. en PDF.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Toni!
Com sempre, el teu blog ens és de gran utilitat i ens llances bones propostes. Per la meua part, jo també anime els companys del superior que redacten algunes preguntes per poder compartir entre tots. Jo redactaré les que puga i abans que acabe agost les compartiré en tots. Espere que tots tinguen un bon estiu de descans i d'un poc d'estudi. Ànims per a tots!
Miriam

Anònim ha dit...

Hola Toni, he estat treballant la secció de l'examen "Domini pràctic del sistema lingüístic" i fliparies amb les respostes. Vaig a enviar-te la meua proposta i, si ho consideres oportú, la publiques al blog.

Salutacions,

Vicent Cardona