09 d’abril, 2008

El curs s'acaba: darrers exercicis

Aquesta setmana es posa fi al curs superior i el proper dissabte dia 12 (a les 9:30 h) en farem l'examen, els de València a l'IES El Clot, del qual mostrem un plànol de la situació per si no sabeu on és.
A la barra lateral incloem, com a material final, quatre documents que també podeu descarregar-vos des d'ací baix:
  1. Un model complet d'examen final amb l'autocorrecció de tres de les quatre preguntes.
  2. Una ressenya extensa i ben feta del Llibre de meravelles, de Vicent Andrés Estellés, elaborada per una alumna del curs.
  3. Una bona ressenya -que respon una pregunta d'examen simulat- al voltant del llibre Prosa d'Eiximenis, redactada aquesta setmana per un altre alumne del curs.
  4. Un dossier d'exercicis (35 pàgines) d'ortografia, gramàtica i lèxic del nivell superior que un alumne ha trobat en la web. Aquests no porten la clau autocorrectiva.

Els professors confiem que el curs haja estat profitós i desitgem que feu un bon examen.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

gràcies per tot... que tinguem sort i que la vida ens doni un camí ben llarg.
Sònia.

Antoni de la Torre ha dit...

Gràcies a vosaltres, Sònia. Ha estat un plaer la companyia durant aquest trajecte ple d'aventures, ple de coneixences. Bon vent.

Anònim ha dit...

M'agradaria saber el percentatge d'aprovats dels cursos: nivell 3 i específic D. Gracie.s Ana.

Antoni de la Torre ha dit...

Ana, no dispose d'aquestes dades. Però si les preguntes al servei d'ensenyaments en valencià, de segur que te'n donaran informació. Això no obstant, jo mateix m'interessaré per conéixer-les en uns dies. Gràcies pel comentari. Fins aviat.