20 de gener, 2011

21 temes per al nivell superior de la Universitat d'Alacant

Hem trobat aquersts 21 temes que la Universitat d'Alacant posa a disposició de l'alumnat per a preparar l'examen del nivell superior dels seus estudiants. És una revisió dels aspectes ortogràfics i gramaticals més importants de la llengua i no compta amb gaire exercicis, ni tampoc no són autocorrectius. Però paga la pena consultar-los per si no disposeu d'un altre material més amanós. Aquests documents Pdf són descarregables i imprimibles si és que els necessiteu.

3 comentaris:

EVELYN ha dit...

Ufff, aquestos són els apunts amb què fem el curs enguany!!! Aprofite molt el blog i l'he recomanat als companys. Espere que tot bé!!! Un bes.
Evelyn

Ibi Antifeixista ha dit...

Hola!

Mireu, des de la Muntanya d'Alacant fa poquet que hem fet un bloc per avaluar la situació del català a Internet. Per ara estem començant però ens aniria molt bé que ens començaren a arribar visites.

Estem seguint altres blocs de contingut similar (en i pel català) i això. Li podeu pegar una miradeta (encara que com dic estic començant) i si vos pareix bé estaria de puta mare contar amb un enllaç vostre!

Nosaltres ja vos hem inclòs al nostre bloc, perquè teniu un contingut de puta mare!
Enhorabona i a reveure!!

XARXA CATALÀ
xarxacatala.blogspot.com

Unknown ha dit...

Bon dia,
Sóc Juli Martínez Amorós, un dels dos autors dels materials que teniu penjats en el blog.
Vos escric per informar-vos que, des d'octubre de 2010, eixe material es va editar en forma de llibre (Manual de valencià superior, Universitat d'Alacant) i que, per tant, ja no és legal imprimir-los ni oferir-los per la Xarxa.
El nou manual és molt més complet, està revisat i ampliat, i conté solucionari i exercicis de lèxic i fonètica, com també supòsits pràctics per a professionals de la llengua, a un preu de mercat molt raonable. És per això que vos agrairia, en nom meu, de l'altre autor (Faust Ripoll) i de la UA, que despenjàreu els enllaços que oferiu en esta pàgina.
Moltes gràcies a la bestreta,
Juli Martínez Amorós